Boktips från vinnarna i Låna Läs Skriv & Tävla!

14 Sep
Nu är det dags för boktips från Clara, 9 år, som kom på delad andraplats i Låna Läs Skriv & Tävla 2011. Eftersom Clara gillar författaren Petter Lidbeck väldigt mycket, så blir det tips på två av hans böcker!
 
 
Det mystiska huset av Petter Lidbeck.
”Jag tyckte att boken var spännande! Jag tyckte att boken var spännande för att de gjorde så många farliga grejer. Men dom hade mycket tur. Sen var den bra också. Den var bra för att det var flera fall eller mysterier i samma bok. Sen är det bra med boken att det blir som en film i huvudet, så man kan inte sluta att läsa. Om det blir läskigt så blir man rädd och om det är roligt skrattar man, så är det bara. Så det är ett bra tips att läsa den!”
 
Flickan utan minne av Petter Lidbeck.
”Flickan utan minne är jättebra och man kan inte sluta läsa den. Man följer liksom med i varenda rörelse i boken. Man märker inte att man typ har läst i en, två timmar. Man tror liksom att man är någon i boken och ser allt hända framför sig. Flickan utan minne har varit den bästa bok jag har läst!”
 
Vi på biblioteket tror att de här böckerna passar dig som är 9 år och uppåt. Reservera Det mystiska huset här och Flickan utan minne här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: